Кам`янчанка Вікторія Щербина стала срібною призеркою Всеукраїнського турніру памʼяті майстра спорту міжнародного класу з боксу Руслана Оглу, що пройшов в Житомирі з 18 по 25 серпня.

ІІ Всеукраїнський турнір серед молоді та жінок-молоді памʼяті майстра спорту міжнародного класу з боксу Руслана Оглу, пройшов з 18 по 25 серпня в Житомирському спорткомплексі "Динамо". Приємною родзинкою змагань стала участь чемпіона Олімпійських Ігор в Парижі Олександра Хижняка в нагородженні призерів. Срібну медаль з його рук отримала і кам`янчанка Вікторія Щербина (на фото). Вихованка тренерів Анатолія Румянцева і Геннадія Молокова з Кам`янської ДЮСШ № 1, стала другою у ваговій категорії 81 кг. За повідомленням тренера А.Румянцева, фінальний поєдинок пройшов в запеклій боротьбі, з неймовірною кількістю порушень від суперниці з Донецька Єлизавети Безверхньої. На жаль, за рішенням суддів наша землячка поступилася. Нагадаємо, що минулого року на першому турнірі пам`яті Р.Оглу, Вікторія Щербина отримала медаль того ж самого гатунку, що і зараз.

Довідка

Чемпіон Європи по боксу Руслан Оглу до 7 вересня 2020 року очолював Федерацію боксу Житомирської області. Помер на 38-му році життя.