Десять кам`янчан стали призерами чемпіонату області з боксу, що пройшов у Дніпрі, а фінальний бій між земляками був признано найкращим.

На рингу школи олімпійського резерву в Горяїново, 14 червня відбулися фінальні поєдинки чемпіонату Дніпропретровської області з боксу. За нагороди змагалися 76 юнаків і дівчат 2006/2007 років народження з Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська, Павлограда, Синельниково, Іларіоново. Кам`янське представляли боксери тренерів Вадима Хамази (ДЮСШ № 1), Андрія Шешурєва ("Ринг"), Валерія Шульги (БДТ), Олега Лісняка ("Дзержинець"), Івана Карповича ("Rudi"). Наші земляки показали непогану фізичну, тактичну і вольову підготовку та змогли посісти десять призових місць. Цікаво, що у фіналі вагової категорії 71 кг зустрілися земляки-кам`янчани Микола Облап і Данило Михальчук. Краще підготовленим виявився Облап, вихованець В.Хамази. За рішенням суддівської колегії цей поєдинок став кращим на чемпіонаті, а хлопці отримали призи. До речі, у цій ваговій категорії третім став теж кам`янчанин Євген Фурсов.

Як повідомив тренер Вадим Хамаза, на цьому турнірі вручили грошові винагороди призерам чемпіоната України до 22 років. "Федерація боксу Дніпропетровської області заохотила винагородою всіх своїх боксерів, які стали призерами нещодавнього чемпіонату України, що пройшов у Рівному. Конверти з грошима отримали мій Денис Проскура і Поліна Ягольнік, вихованка тренера Геннадія Молокова з ДЮСШ № 1", - сказав В.Хамаза.

 

 

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

ПЕРШЕ МІСЦЕ

71 кг - Облап Микола (ДЮСШ № 1)

ДРУГЕ МІСЦЕ

63,5 кг - Грицай Олександр (БДТ)
71 кг - Михальчук Данило ("Ринг")
86 кг - Воронов Ілля ("Rudi")
+92 кг - Каріков Роман ("Ринг")

ТРЕТЄ МІСЦЕ

51 кг - Школьнюк Андрій (БДТ)
54 кг - Цуріков Станіслав (ДЮСШ № 1)
63,5 кг - Суржко Єгор (ДЮСШ № 1)
71 кг - Фурсов Євген (ДЮСШ № 1)
+92 кг - Іванов Владислав ("Дзержинець")

Текст Віктора КУЛЕНКА.