Решетняк і Олександрова

 

В Придніпровському державному металургійному коледжі підвели спортивні підсумки 2016/2017 навчального року та відкрили чергову спартакіаду.

Керівник фізвиховання коледжу Іван Якименко відрапортував про підсумки спартакіади за минулий навчальний рік. В активі спортсменів навчального закладу кубок за перше загальнокомандне місце в регіональній студентській спартакіаді, а також грамота за третє місце в обласному огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання та спорту за 2016 рік серед студентів. Юнаки волейболісти вибороли срібло у фіналі обласної спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації та стали переможцями серед молоді. Збірні команди з настільного тенісу та легкоатлетичного кросу стали першими в міській спартакіаді. Гирьовики перемогли в чемпіонаті України серед студентів, а також в спартакіаді профспілки металургів і гірників України. Команда легкоатлетів завоювала "срібло" в спартакіаді ПМГУ.

 

ФОТОАЛЬБОМ https://vk.com/album84493189_247755139

Волейболісти метколеджа

Почесні гості свята радник міського голови Олег Орлов, начальник відділу молоді та спорту департаменту з гуманітарних питань Анатолій Івашина, голова федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк, а також директор металургійного коледжу Ольга Александрова вручили нагороди, завойовані студентами-спортсменами. Свою порцію оплесків отримала і п'ятірка тренерів коледжу Петро Гричук, Микола Коцюба, Іван Якименко, Олег Бублейник, Євген Стефанюк.

Гості

 

Під час показових виступів присутнім були продемонстровані бойовий поєдинок з шаблям і серпами, а призери обласної спартакіади Олександр Решетняк та Олександр Яконов показали вправи з гирями.

Бій з шаблями

Право запалити вогонь нової спартакіади надали кращим спортсменам коледжу Олександру Решетняку, Яні Петровій і Ельвірі Хоменко.

Олімпійський вогонь

Після урочистої частини пройшли змагання з багатоборства (підтягування на перекладині, стрибки в довжину з місця, гирьовий спорт, пробиття пенальті).

ТурнікСтрибки в довжинуПенальтіГирі

Віктор КУЛЕНКО.