Владлен Скляров став переможцем першості Кам`янського, яка відбулася 4 серпня.

Першість Кам`янського з більярду (піраміда), пройшла 4 серпня в клубі "Дніпро". За нагороди змагались 17 місцевих спортсменів і гість з П`ятихаток. Після недовгої "проби" кия, голова міського Центру більярду Владлен Скляров привітав учасників, відкривши першість Кам`янського. Ознайомившись з правилами змагань та провівши жеребкування, майстри більярду розпочали шлях до нагород, який тривав майже весь світовий день.

 

 

Врешті після 12-годинного марафону на зеленому сукні, титул переможця першості отримав Владлен Скляров, який переміг у фіналі Стефана Туробойського з рахунком 3:2.

 

 

"Бронзу" отримали Павло Сало і Владислав Іващенко.

До повномасштабної війни на першість Кам`янського приїжджали гості з Дніпра, Кривого Рогу, Жовтих Вод та інших населених пунктів Дніпропетровщини. Разом зі спортсменами нашого міста це становило близько 30-35 більярдистів. "Цього разу був лише один гість - Глуховський з П`ятихаток, - розповідає В.Скляров. - Сьогодні на змагання зібралися майже всі провідні більярдисти міста. На жаль, десь тижнів два назад помер багаторазовий чемпіон Кам`янського Дмитро Куликов. Наш більярдний "Дніпро" один в місті спортивний клуб, де професійні тренери готують юних гравців, приймають участь в змаганнях, що проводяться в інших містах. Старші спортсмени зараз виступають в сеньйорській лізі України, готуємось 16 серпня на змагання у Вінниці".

Текст Віктора КУЛЕНКА.