2 bДнепр

Як відомо Дніпро є одне з міст України, які претендують на проведення "Євробачення-2017". Уже з`явився один з варіантів перевтілення Дніпровського стадіона "Метеор"  в «ДніпроЄвроАрену».


* Карнизна частина будівлі – легка сітчаста конструкція, в основі якої – банери з символікою «Євробачення – 2017» – Петриківським розписом, що світитиметься вночі.
* Головний фасад «Метеору» перетвориться на медіа-екран, бокові – потопатимуть у зелені, зберігши при цьому двірні та віконні отвори. Основна покрівля, як і карниз,  –  легка сітчаста конструкція з незначним підсвічуванням вночі.

5 bДнепр 

* Прибудована покрівля – комбінації з натуральних та штучних газонів.

3 bДнепр

* Фан-зона, яка виходитиме в бік стадіону, виконана у вигляді птаха з розпростертими крилами: легка конструкція, що оберігатиме від дощу та сонця.
* Перед головним входом до «ДніпроЄвроАрени» – простір, розділений штучними газонами: таке зонування дозволить витримати великий потік людей. Кілька ділянок будуть виконані у Петриківському розписі.
* Благоустрій території – «Дніпровські хвилі», газони та натуральне каміння, так звані Дніпровські пороги. Вхідну площу – основні сходи – пронизуватиме символічна стрічка світу. Це буде відкритий фонтан, виконаний з прозорого кольорового матеріалу: він світитиметься вночі.

1 bДнепр

* Напис-логотип «Євробачення» буде створений у вигляді прозорих об’ємних кольорових літер, складених у слово «серце», – з українським прапором, що світиться у темряві.

Джерело http://dniprorada.gov.ua