SAM 8121

4 травня у Дніпродзержинську відбувся зональний огляд-конкурс ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. За право боротись на завершальних обласних змаганнях приїхали 5 учнівських команд навчальних закладів Верхньодніпровського, Магдалинівського, Криничанського, районів та школярі із Дніпродзержинської школи № 25. Криничанщину представляли учні Аульської середньої загальноосвтньої школи: п'ять тендітних, але наполегливих дівчаток Маріам Мартиросян, Катерина Сім'яник, Каріна Резніченко, Анастасія Малюк, Ульяна Дроворуб та мужній Сергій Чумак. Вони здивували своєю майстерністю, шаленим артистизмом і фізичною підготовкою. У першому конкурсі «Домашнє завдання» команди демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду. Особливо вразив глядачів виступ Аульської команди «Рятівник». Артистична гра Анастасії Малюк та вокал Каті Сім'яник не залишили байдужими жодного члена журі.

o4Yi4qsMMYs

В наступних конкурсах «Безпечна прогулянка», «Медичний» та «Влучний ствольщик» учасники команди дивували своїми навичками у пожежно-рятувальній справі, медицині, демонcтрували швидкість, влучність та силу бійцівського духу. В результаті команда "Рятівник" виборола можливість брати участь у завершальному обласному етапі 18 травня в Дніпропетровську.

SAM 8144

До участі в зональному етапі збірну дружину юних пожежників Аульської команди "Рятівник" підготували педагог-організатор Людмила Богданівна Сімора та вчитель біології Олена Валеріївна Підгородецька. Велику підтримку команді надали
начальник Криничанського РС ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби ЦЗ Михайло Іванович Тарасенко і провідний інспектор служби ЦЗ старший лейтенант Бурхович Вікторія Сергіївна.

Попереду дні ще більшої підготовки, адже Криничанський район вперше за багото років буде приймати участь в цих змаганнях. Та все ж таки найголовніше те, що вдалося виконати основні завдання фестивалю, а саме: сформувати громадську свідомість і громадянську позицію підростаючого покоління щодо власної безпеки, залучити дітей до роботи із запобігання пожежам та надзвичайним ситуаціям і викликати цікавість до професії пожежника-рятувальника.