020e92f4b2ddcaa43ec16a90027d64dc.jpg

У зв'язку з подіями, що відбуваються в Кривому Розі навколо виборів мера міста Ляшко прийняв рішення розпустити міську організацію Радикальної партії в Кривому Розі. Таку ж дію по відношенню до Криворізької міської організації прийняли і у ВО "Батьківщина".

"За те, що продалися регіоналам, прийняв рішення розпустити міську організацію Радикальної партії в Кривому Розі. Продажні повії !! Катерина Шаповалова з ганьбою звільнена з посади керівника організації. Вимагаю від усіх п'яти чоловік, які зрадили виборців, негайно скласти мандати депутатів міської Ради від радикальної партії. Вибачте мене за цих бл...дей ", - пише Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

Всеукраїнське об'єднанння «Батьківщина» ухвалило рішення про зняття з посади голови Криворізької міської організації партії Ольги Бабенко та розпуск Бюро міської організації, повідомляє http://ba.org.ua/batkivshhina-znimaye-z-posadi-golovu-krivorizkoї-miskoї-organizaciї-zayava-partiї/ 
«Батьківщина» також ставить питання щодо розпуску фракції партії у міськраді Кривого Рогу та позбавлення членства у партії депутатів, які разом з Опозиційним блоком, Солідарністю, РПЛ взяли участь у першому засіданні Криворізької міської ради, на якому попри незавершений підрахунок голосів мером було оголошено Юрія Вілкула.