1445960977_12182721_769613149834712_2675439955884160655_o.jpg

Віктор Балога в черговий раз погрожує Президенту, повідомляє http://transkarpatia.net/transcarpathia/actual/55171-vktor-baloga-v-chergoviy-raz-pogrozhuye-prezidentu.html 

Хочу публічно (через Фейсбук) звернутися до Глави держави.
Пане Президенте, вибори на Закарпатті завершилися (Порошенку вже доповіли). Впевнений, з результатами Ви ознайомилися. Кількість голосів, які набрала партія влади – це прямий наслідок того, що Ви відрядили у область людей, які здатні продукувати лише картинку для телебачення (це типа губернатор Москаль любить Шустер Лайф).
Хотів би помилятися (так ви ніколи не помиляєтеся), що Ви з Медведчуком та бандитами весь цей час воювали проти мене особисто (і в чому ця війна виражена). Але, зараз настав момент істини. У Вас немає можливості створити більшість у обласній раді без бандитів і вчорашніх «регіоналів» (сам був міністром МНС при Януковичу). А це – заявка на політичне самогубство (це з власного досвіту).
Ви уже догралися до того, що віддали Ужгород бандитам. Прямо під носом у Вашого генерал-губернатора, в самому Ужгороді йшла скупка голосів (стосовно скупки голосів то Балога в цьому найбільший майстер), починаючи з продуктових наборів перед виборами, закінчуючи 500-ма гривнями в день голосування. Результатом бездіяльності призначених Вами чиновників стало те, що громада міста не повірила своїм (точніше Балога не повірив) очам, коли побачила, хто виходить в другий тур. 26-те жовтня стало чорним понеділком для кожного ужгородця (і партії Єдиний Центр), який прагне кращого майбутнього для свого міста. Впевнений, такий результат був би не можливим, якби не сприяння влади (влада так сприяла бандитам, що сама програла вибори мера).
Зараз громада Ужгорода змушена обирати між вчорашнім і позавчорашнім (цікаво до кого він себе прирівнює). Люди просто втратили будь-яку мотивацію (після 15-ти річного царювання Балог зрозуміло, що втратили) йти на такі вибори. Уже зараз можна говорити, що місто відкинули (так Погорєлова ви і ставили) у своєму розвитку на десятиліття назад.
Це і є головний результат Вашої команди на цих виборах. Можливо, хоча б після цього зупините їх, щоб не наламали дров (стосовно дров то Балога вже наламав) у всій області?

Пише на своїй сторінці (точніше за нього пишуть) у Фейсбук Віктор Балога.

Ще хочеться нагадати пану Балозі, що Порошенко сам екс-регіонал та засновник Партії регіонів.

1445962458_25657.jpg