Удивительные истории из жизни
 
 
У Дніпровському видавництві "Ліра" вийшла в світ книга заслуженого журналіста України, нашого земляка Володимира Костянтиновича Базарянінова "Дивовижні історії з життя". 17 травня відбулася її презентація.
 
Це документально-художнє видання - своєрідний літопис життя і творчості автора, який відчутно або незримо присутній в кожній з 32-х надрукованих своїх дивовижних історій. Герої книги - керівники країн, великих промислових підприємств, науковці, фахівці, лікарі, актори, родичі і близькі люди, друзі. Все, що з ними сталося в житті, в цій книзі.
 
Володимир Костянтинович Базарянінов понад 50 років віддав журналістській роботі. Спочатку в засобах масової інформації СРСР, а потім - України. На довгому і надзвичайно цікавому життєвому шляху довелося зустрічатися з людьми різні посад і спеціальностей. Став заслуженим журналістом України, лауреатом Премії Спілки журналістів СРСР, написав і видав 10 книг, з перспективної молоді підготував понад 30 журналістів, які згодом стали редакторами і спеціальними кореспондентами газет, керівниками прес-центрів.
 
Удивительные истории из жизни2