IMG 5356
 
У народному музеї історії ПАТ "Дніпровський меткомбінат" пройшла святкова програма, присвячена Дню закоханих. У конкурсах взяли участь члени профспілки «Металургів» - працівники ДМК, КВПУ і аутсорсингових компаній.
 
Згаслі лампи, завіса і повний зал. У цей чудовий вечір хтось прийшов на свято один, хтось зі своєю "половинкою", а хтось зайшов "на вогник" всією сім'єю. Посмішки і веселощі, повага і оплески, захоплення і здивування. Ці частинки душі спочатку розтопили "червоненьке сердечко" кожного, а через невеликий проміжок часу вони вже розбурхували все тіло. Підігрівали глядача і запальні виступи творчих колективів культурно-спортивного центру "Дніпровець".
Сказати, що було добре - нічого не сказати. У залі - витали емоції, на сцені ж панували теплі почуття трьох чудових пар - Олена Кайко (УГХТ) і Євген Юдченко (ЦРМО РСЦ), Наталія Сумаркова (УЖДТ) і Денис Ванашов (ТУ), Надія Йолкіна (Регенза) і Євген Шляхов ( КВПУ), - які зуміли вразити не тільки глядача, а й самих себе. Вечір дійсно просочився духом Дня закоханих. Вдалося це завдяки організаторам - профспілці "Металургів" і, звичайно ж, вражаючій грі претендентів на перемогу.
 
- Напередодні Дня закоханих ми вирішили подарувати нашим працівникам свято, - каже голова ППО "Металургів" Олег Нагорний. - У нас давно була задумка підготувати щось таке, чого раніше не було. Прийшла ідея провести конкурс серед закоханих пар. За підсумками конкурсу журі не змогло виділити якусь одну пару, яка повинна була зайняти перше місце. Всі три пари були сьогодні гідні перемогти!
 
І дійсно, четверо запрошених суддів - директор по персоналу Андрій Михалюк, начальник відділу по роботі з молоддю управління соціально політики Ганна Коваленко, директор КСЦ "Дніпровець" Едуард Коряк і голова профкому профспілки "Металургів" Олег Нагорний - довго радилися, але так і не змогли прийти до єдиної думки і не змогли визначити кращу пару. До честі організаторів варто сказати, що до такого повороту подій вони були готові - кожен з конкурсантів забрав з собою романтичний подарунок: чоловіки - величезний корабель з коньячною гарматою і цукерковими палубами, жінки ж - величезне сердечко з троянд з шоколадною начинкою.
 
На думку гостей, які покидали з відмінним настроєм концерт, свято вийшло чудовим.