obshestvo 10663 main

У понеділок, 8 серпня, під час щотижневої оперативної наради з керівниками структурних підрозділів виконавчих органів міської ради Кам'янський міський голова Андрій Бєлоусов поінформував присутніх про те, що підписав розпорядження про призначення своїм радником з питань культури Сергія Злючого.

Андрій Білоусов представив Сергія Злючого, зазначивши його величезний досвід в культурній сфері, привітав з новою посадою і підкреслив, що необхідно створювати умови для підвищення творчої активності городян, підтримувати їх у прагненні до культурного росту і розвитку.

Довідка

Сергій Дмитрович Злючий народився 15 червня 1953 року в місті Кам'янське (Дніпродзержинськ). Закінчив Дніпродзержинський індустріальний інститут, за фахом інженер-механік. Поет, перекладач, публіцист, громадський діяч. Працював редактором міської газети. Обирався депутатом міської ради. Був головним редактором журналу Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників України «Січеслав». У минулому опублікував книгу авторської поезії «Білий час» (1999). Друкувався в журналах та альманахах України. Лауреат премії імені Івана Сокульського.
Член правління Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників України.
Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня, медаллю «За значний внесок у розвиток Дніпропетровщини». Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України нагороджений медаллю «За жертовність і любов до України».

Джерело http://nashreporter.com