Які радісні обличчя цих дівчаток! Весняне сонечко освітлює їх щасливе безтурботне дитинство. Їх батьки трудяться на підприємствах міста, а вони виховуються в дитячому садку № 32 цементного заводу. Для них - багато ігор, атракціони.

На знімку (зліва направо): Іра Денисенко, Таня Горкіна і Наташа Мазуренко.
Фото М.Василенка.
"Дзержинець" 1 травня 1964 рік.

 

"Новий універмаг"

На вулиці Димитрова виріс красивий триповерховий будинок. Це новий універмаг. На першому поверсі продаватимуться меблі, господарські товари, на другому - інші товари. На третьому поверсі розмістився комбінат побутового обслуговування.

Хороший подарунок до весняного свята одержали жителі Дніпродзержинських Черемушек. Цими днями універмаг відкриється.

"Дзержинець" 1 травня 1964 рік.

 

 

"Новий автовокзал"

 

 

Почав працювати двоповерховий новий автовокзал. На першому поверсі розмістились диспетчерська, каси, кімната матері і дитини, камера схоронення речей, кімната водія. На другому - великий зал чекання, кімнати для приїжджих, транзитних водіїв. Тут же є буфет.

Від нового автовокзалу починаються і нові маршрути. Цими днями підуть автобуси на Канів і Полтаву.

На знімку: новий автовокзал.
Фото М.Назаренка.
"Дзержинець" 1 травня 1964 рік.

 

"Промінь" запалив вогні

 

"Дзержинець" 1 травня 1964  рік.

 

"Вшанування пам`яті видатного радянського металурга"

Діяльність видатного радянського металурга Івана Павловича Бардіна тісно пов`язане з роботою металургійного заводу імені Дзержинського. Він багато зробив для нарощення потужностей заводу, реконструкції його агрегатів.

Нещодавно на фасаді заводоуправління заводу імені Дзержинського встановлено мармурову меморіальну дошку з барельєфом І.П.Бардіна. На ній написано: "Віце-президент Академії наук СРСР Бардін Іван Павлович з 1925 по 1929 рік працював головним інженером заводу імені Дзержинського".

"Дзержинець" 1 травня 1964 рік.