"Дніпровець" вийшов на черговий матч з чернівецьким "Авангардом" в дещо зміненому складі. На воротах стояв Володимир Литовченко, в захисті - Прокопенко, Чаплигін, Черносенко, в півзахисті - Купрієнко (Авельцев), Федін, в нападі - Танський, Віктор Литовченко, Орлов, Іванов, Шнейдерман.
З початку гри гості розгубилися. Вони не встигли ознайомитися з нападниками, які швидко переміщаються. Це коштувало їм гола, який з ходу забив Шнейдерман. Проходить 10 хвилин і нападникам "Дніпровця" вже не так легко пробиться крізь захисні лінії авангардіців. Вступає в гру і наш воротар.
Гості грали непогано, але їх нападники невміло і несміло били по воротах, що краще вдавалося дніпровцям. Другий м'яч у ворота чернівецьких футболістів забив Танський. Третій, дуже красивий, - Орлов. Другий тайм хоч і закінчився внічию - 0:0 був не менш цікавим. Ряд важких м'ячів взяв воротар гостей.
Перемігши з рахунком 3:0, "дніпровець" набрав після шести ігор 9 очок і має співвідношення забитих і пропущених м'ячів - 10:7.

В.Вєсєнін.
"Дзержинець" 27.05.1962.