428e5eabaea3700f78d3aa3790974760
 
13 жовтня, напередодні Дня захисника України, в музеї історії Кам'янського відбулося відкриття виставки "Україна понад усе".
 
На відкритті були присутні школярі, яким продемонстрували фільм про бійців, які захищають державний суверенітет і територіальну цілісність України в зоні АТО.
 
Всього виставка налічує близько 200 експонатів з колекцій місцевого музею та Дніпровського національного історичного музею імені Д. Яворницького. Тут представлені портрети та фото загиблих учасників АТО, їх особисті речі, предмети обмундирування та амуніції. Експонати виставки зберігають пам'ять про Костянтина Авдєєва, Сергія Слісаренка, Едуарда Панченко та інших кам'янчани, які так і не повернулися додому з війни проти російських окупантів. Тут також представлені речі ветеранів АТО, які проживають в Кам'янському, дитячі малюнки -  своєріді талісмани для військовослужбовців, і багато іншого.
 
На відкритті виставки був присутній волонтер отець Феодосій та представники громадської організації учасників і ветеранів АТО "Патріот-2015».
 
Джерело http://www.5692.com.ua