Фігурне катання на роликових ковзанах
 
В перший день зими за підтримки Української Федерації роликового спорту на базі спортивного комплексу "Прометей" відбувся перший етап Кубка України, Чемпіонат міста Кам'янське "PROMETHEUS CUP 2018" з фігурного катання на роликових ковзанах.
 
За повідомленням голови технічного комітету з фігурного катання на роликових ковзанах Української федерації роликового спорту Тамари Цимбал, вже вдруге СК "Прометей" приймає на своїй арені етап Кубка України. У змаганнях взяли участь спортсмени з Кам'янського, Дніпра, Києва, Житомира, Краматорська, Одеси. Своїми високими результатами порадували спортсменки з Кам'янського, які представляли Академію фігурного катання. На їхньому рахунку вісім медалей.
 
"Тетяна Курінна, Марія Верзиліна, Вікторія Гусакова та Марія Соколенко з найвищими балами здали контрольні тести, - розповідає Т.Цимбал. - В категорії "Benjamin" (9 років і молодше) четвертий дивізіон Марія Мамченко і Вікторія Пономаренко зайняли перше і друге місце відповідно. Олеся Татькова завоювала "золото" в категорії "Cadet" (9-11 років) третього дивізіону. Порадувала нагородою найвищої проби і Дарина Новицька, яка виступала в категорії "Novice" (12-15 років) третього дивізіону".
 
Спортсменки з Краматорська, з якими працює тренерська команда Академії фігурного катання, також порадували своїми медалями. У них шість нагород:
 
Перше місце
 
Лук'янова Аліна - "Debs" (7-8 років) третій дивізіон
Реброва Дарина - "Сubs" (9-11 років) еліт-дивізіон
 
Друге місце
 
Єщенко Марія - "Сubs" (9-11 років) еліт-дивізіон
Супрун Таїсія - "Novice A" (10-13 років) еліт-дивізіон
Винник Ганна - "Novice В" (13-15 років) еліт-дивізіон
Сергієнко Аліна - "Novice" (12-15 років) третій дивізіон