1493546499 trunov 200m

 

З 26 по 30 квітня проходив Кубок України пам'яті Юлії Рябчинської з веслування на байдарках і каное. На олімпійській базі в Дніпрі змагалися як маститі веслярі, так і молоді спортсмени.

Вихованець тренера Григорія Коломойця з Кам'янської ДЮСШ № 1 Ігор Трунов  (нині він захищає кольори команди "Хімік" з міста Южне Одеської області, - прим. автора), виступаючи в одиночці, виграв спринтерську дистанцію 200 метрів (0.36,29) і був другим на 500-метрівці ( 1.41,91). А в складі четвірки на олімпійській півкілометровій дистанції Ігор і його напарники Данило Кузьмін, Іван Семикін і загребний Кирило Чорноморов стали першими (1.23,44). Як переможець на двох дистанціях наш земляк (на фото) відібрався для участі в першому етапі Кубка світу в Португалії (12-14 травня).

Як повідомив тренер ДЮСШ № 1 "Авангард" Григорій Коломоєць, на цих змаганнях виступали ще чотири представники Кам'янського. "Серед юнаків 2001/2002 р.н. Ельвіра Гришакова (ДЮСШ № 1), вихованка тренера Анатолія Грабко, на пятсотметровці була шостою, а на двохсотметровці десятою, - каже Г.Коломоєць. - Каноїст Ігор Голодніков (ДЮСШ № 1-"Авангард") фінішував чотирнадцятим на дистанції 200 метрів і п'ятнадцятим на 500 метрів. Виступав також Владислав Доброгорський, що не потрапив у фінал. Серед цього віку відбирали 18 веслярів на окремий чемпіонат України серед юніорів. Це зроблено з метою виявлення найсильніших (кінець травня в Дніпрі) для їх подальшої участі в юнацькому олімпійскому фестивалі, який відбудеться в Угорщині.

Яна Ільїна (тренер А.Грабко) серед дорослих в двійці на 200-метрівці стала восьмою, на 500-метрівці дев'ятою. Виступаючи в одиночці на кілометровій дистанції вона була десятою".

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Фото http://www.canoe.in.ua