orig 647329

 

На хардових кортах (зал) німецького міста Гамбург, проходить тенісний турнір Hamburg Ladies & Gents Cup - ATP Challenger Tour 50 з призовим фондом €36,000. З перемоги на "челенджері" стартував Ілля Марченко.

Вже в першому турі, вихованець Кам`янського СК "Прометей" Ілля Марченко зустрівся з другою ракеткою України Олексієм Крутих. До речі, українські тенісисти вперше зіграли один проти одного. Бортьба на корті між ними тривала 1 годину та 3 хвилини. Під час зустрічі Ілля виконав одинадцять ейсів, припустившись двох двійних помилок, виграв три гейми на подачі Олексія і відіграв обидва брейк-поінти співвітчизника. У свою чергу Крутих здійснив чотири подачі навиліт, три подвійні помилки і не зумів реалізувати жодного брейка. Кінцевий результат 6:2, 6:3 на користь І.Марченка.

Після оновлення світового рейтингу тенісистів, 36-річний Ілля Марченко піднявся на 23 сходинки і посідає 248 місце. Олексій Крутих, якому 23 роки, займає 244 позицію. А кращий з українських гравців Віталій Сачко на 164 місці.

Джерело https://btu.org.uа