Сьогодні, на грунтових кортах Київського "Tennispark" завершився тижневий тенісний турнір "Tennispark CUP U-12" серед юнаків та дівчат.

В турнірі класу "А" приймали участь 32 учасниці з 14 міст України. Кам`янське представляли три вихованки тренера Сергія Козченка із ДЮСШ № 3. І всі вони стали призерками.

Найвищого результату добилася Анна Кузнецова, яка після початку війни разом з мамою переїхала із Харкова в наше місто. Дуже перспективна тенісистка (перша тренерка Яна Зозуля), на цьому турнірі в парному розряді посіла перше місце. Разом з Мариною Левадною із Підгороднього, вони спочатку перемогли дует П.Смольська (Святопетрівське)/А.Саленко (Дніпро) 6:1, 6:1. Наступною їхньою "жертвою" стала пара П.Зінченко (Святопетрівське)/Д.Орел (Боярка) 7:6(4), 6:1. У чвертьфіналі Аня і Марина відчепили від тенісного потягу дует М.Чедрик (Виноградів)/С.Бобровська (Сєверодонецьк) 6:3, 6:1. За крок до фіналу дівчата переграли А.Черкун (Запоріжжя)/Д.Савченко (Дніпро) 6:2, 6:1. А у головному матчі турніру, пара Є.Гусєва (Львів)/А.Щавінська (Хмельницький) просто не вийшла на корт. Таким чином, Анна Кузнецова і Марина Левадна стали переможницями "Tennispark CUP U-12".

Ще одна наша пара, Аріана Багбая і Марія Кочерженко стали бронзовими призерками. Цікаво, що в напівфіналі їх зупинив той же дует, який відмовився грати проти Кузнецової і Левадної - 6:2, 6:3. А на шляху до "бронзи", наші двчата перемогли А.Вергун (Львів)/Є.Іском (Харків) 6:0, 6:0; В.Козир (Київ)/П.Бубало (Луцьк) 6:3, 6:0.

Текст Віктора КУЛЕНКА.

На фото: переможниці турніру М.Левадна і А.Кузнецова.