У екопарку Фельдмана в долині Альпак (село Лісове, Харківська область) 7-8 серпня проводився турнір "Сталеві блискавки" зі стрільби з лука.

Лучники в номінаціях традиційний лук, модерн лонг, хантер-модерн, змагалися в нічній, денній та стендовій стрільбі, зворотному рахунку, двох стрілах, парфянському пострілі.

 

На лінію "вогню" виходили і представники Кам'янського клубу "Скіф". Наші земляки привези додому 11 нагород (3+4+4). "Золото" на рахунку Микити Терені (нічна і денна стрільба - хантер), Руслани Зубко (денна стрільба - хантер). Срібні медалі завоювали: Данило Шевельов (денна стрільба - хантер), Ірина Майстровська (денна стрільба - традиційний лук), Тетяна Михальченко (денна стрільба - хантер), Геннадій Прокоп'єв (нічна стрільба - хантер). Медалі з бронзовим відливом отримали - Геннадій Прокоп'єв (денна стрільба - хантер), Марія-Валентина Белевцова (денна стрільба - хантер), Олег Ложкін (денна стрільба - традиційний лук), Руслан Завгородний (денна стрільба - хантер).

 

Крім стрільби з лука також проходили змагання з метання сулиць (метальний спис) і фехтування на коротких списах. "Освоїла новий вид спорту - метання списа... Це круто!!!", - пише на своїй сторінці в Facebook Тамара Козак.