чер55771705 2199258243499160 2779779950108999680 o
 
 
В черговий раз черлідери Кам`янського "Прометея" продемонстрували на європейській арені свій високий клас.
 
У столиці Чехії міжнародний турнір з черлідингу "Prague Cheer Open 2019" зібрав майже півтори тисячі спортсменів, які представляли 29 клубів з країни господині, а також Австрії, Хорватії, Фінляндії, Росії та України. Честь нашої країни захищали черлідери Києва, Полтави та Кам'янського "Прометея".
 
За результатами змагань в Празі "прометейчики", вихованці тренера Альони Козинець, завоювали по одному комплекту золотих і срібних нагород. Медалі з золотим відливом отримали юніори: Христина Векшина, Єлизавета Марченко, Аліса Квашукова, Уляна Передерій, Ніка Синенко, Олександра Стротчікова, Софія Кияниця, Олена Нестеренко, Софія Головньова, Анастасія Терещенко, Ганна Музика. "Срібло" дісталося малюкам: Діані Семеруніній, Анастасії Сумкіній, Кірі Кудрявцевій, Кірі Макух, Діані Ячменьовій, Діані Шибі, Даші Товпіщук, Даші Скок, Ангеліні Настечко, Аріні Мосієнко, Катерині Бомбушкар, Єві Коваленко, Марії Нестеренко.
 
Командачер
 
 
"Малюки виступали на такому рівні вперше. Звичайно ж хвилювалися перед виходом на майданчик спортивного залу Kralovka, - розповідає тренер команди "Прометей" Альона Козинець. - Змагання пройшли в серйозній захоплюючій боротьбі. Дівчата показали підготовлену нову програму. Музика для неї була підібрана змішана, такий собі своєрідний мікс. Під час змагань наших спортсменок дуже активно підтримували інші команди. Дівчаткам дуже сподобалася сама атмосфера свята спорту, доброзичливість господарів турніру. Діти залишилися в захваті. Я як тренер високо оцінюю злагоджену роботу організаторів турніру "Prague Cheer Open 2019". Не дивлячись на масштабність змагань, вони пройшли на професійно високому рівні. Залишилася задоволена результатами, показаними моїми вихованками. Але на цьому ми не зупиняємося. Адже завжди є над чим працювати".
 
Дорога до Праги для маленьких кам'янчан була трохи складною. "Ми добиралися спочатку до Львова на поїзді, де пересіли на автобус і вже через кілька годин приїхали в столицю Республіки Чехія", - говорить тренер А.Козинець. У вільний від змагань час дівчата подивилися місто. "За три дні перебування в Празі ми побували на екскурсіях, подивилися столичні пам'ятки - Карлів міст, Староместську і Вацлавську площі, Вишеград. Гуляючи по набережній річки Влтава бачили Національний театр - гордість столиці, красива будівля із зоряно-блакитним куполом, який вінчає золота корона. Але незважаючи на хороші умови перебування в чужій країні, дітей вже тягнуло додому. І не дарма. По приїзду в Кам'янське, нас прямо на залізничному вокзалі чекав дуже несподіваний і дуже приємний сюрприз. Батьки черлідерів організували флешмоб, зустрівши нас просто неймовірно круто з феєрверками, кричалками і піснями. Ми дуже вдячні їм за це", - посміхаючись розповідає Альона Козинець.
 
Кубкичер
 
 
І вже дуже скоро "прометейчиків" чекає чергова закордонна поїздка. У травні черлідери спортивного клубу "Прометей" планують виступити на турнірі в італійській Вероні. Так що трепещи, Європа!