Кращі спортсмени
 
 
16 і 17 березня в Дніпрі проводився чемпіонат Дніпропетровської області з пауерліфтингу (класика і екіпірування). Крім багатьох медалей, завойованих спортсменами нашого міста, атлети Кам'янського стали кращими в окремих номінаціях за підсумками минулого року.
 
Дніпропетровська обласна федерація пауерліфтингу (ДОФП) підвела підсумки минулого року і визначила по три кращих тренера, спортсмена, спортсменки і команди регіону. Урочисте вручення пам'ятних нагород пройшло по закінченню чемпіонату області серед чоловіків і жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, який проводився в Дніпрі на минулий уїк-енд.
 
"Кращою командою ДОФП за підсумками 2018 року" стала команда Кам'янське (голова міської федерації - Валентин Маліков). В її складі - спортсмени міських спортклубів "Power", "Viking", "Фенікс" і інші. Звання "Кращі спортсмени ДОФП за підсумками 2018 року" стали представники СК "Power": Тетяна Пашук (тренер - В.Маліков) удостоїлася цього звання серед жінок, а Валентин Маліков - серед чоловіків.
 
Приємними моментами для братів Руденко (СК "Power") стала процедура вручення їм посвідчень майстрів спорту. Нагадаємо, що і Роман, і Родіон виконали свої нормативи ще в минулому році на чемпіонаті України з пауерліфтингу.