Шахи до 12 років

 

У Тернополі стартує Чемпіонат України з шахів серед гравців до 12 років. В складі збірної Дніпропетровщини будуть змагатися два представника Кам`янського.

Сьогодні йде реєстрація учасників чемпіонату. Вже зареєстровано близько сотні гравців. 15 червня розпочнеться турнір з класичних шахів. Із шести членів збірної Дніпропетровської області за шахівниці сядуть два вихованці тренера Кам`янської ДЮСШ № 3 Дмитра Задорожного: першорозрядники Владислав Литвин і Давид Дунаєвський.

Як повідомив тренер, одинадцятирічний Влад Литвин перейшов в шостий клас ліцею № 44. Його одноліток Давид Дунаєвський - учень ліцею № 39. "Давид займається шахами у мене з п'яти років, Влад з шести, - пояснює тренер. - Дунаєвський два роки тому був чемпіоном області серед гравців до десяти років. А Литвин минулого місяця, не програвши жодної партії, став срібним призером Дніпропетровщини у віковій категорії до 12 років. Також хлопчина має титул чемпіона Кам`янського серед однолітків у турнірі з блискавичних шахів. Обоє настроєні рішуче і хочуть показати якнайкращі результати".

Текст Віктора КУЛЕ.НКА