IMG 96434a92f6573c913572ba6da24837ef V

 

Столицею шахового королівства на дев`ять днів стало місто Лева, де проходить чемпіонат України  серед юнаків та дівчат до 10 років. З двох перемог розпочав ігровий марафон Максим Вітютнєв з Кам`янського.

У Львівському палаці мистецтв Lviv Art Palace, за чемпіонський титул змагається понад сотня юних спортсменів з 17 областей країни.

Вчора, 2 червня, cтартував турнір з класичним контролем часу. В першому турі Максим Вітютнєв з Кам`янської ДЮСШ № 3 переміг Данила Касьянчука (Львів). Другий і третій тури відбулися 3 червня. У ранковій зустрічі вихованець тренера Дмитра Задорожного переміг львівянина Маркіяна Ханаса. Ввечері Макс провів дуже важку гру проти Михайла Никоненка зх Києва, яка тривала 2 години 40 хвилин. Як зізнався хлопчина, у нього була виграшна ситуація, але він зробив невірний хід і програв. Отже, після трьох турів швхіст з Кам`янського Максим Вітютнєв набрав два очка.

Як повідомив Павло Твердохліб, сьогодні надійшли результати онлайн-турніру "Кубок перемоги. Весняна ліга", в якому його внук Максим Вітютнєв переміг. "Було шість турнірів, кожен з яких проходив раз на два тижні. Макс став переможцем серед гравців віком до 10 років", - розповів по телефону П.І.Твердохліб.

РЕЗУЛЬТАТИ ТУРІВ

Перший тур
Касьянчук Данило - Вітютнєв Максим 0:1
Другий тур
Вітютнєв Максим - Ханас Маркіян 1:0
Третій тур
Никоненко Михайло - Вітютнєв Максим 1:0

Текст Віктора КУЛЕНКА.