Із недавньою перемогою на міжнародному марафоні в Кишиневі (Республіка Молдова) спортсмена-візочника Сергія Амелька привітав Кам`янський міський голова Андрій Білоусов. Він вручив переможцю нагрудний знак "Відзнака міського голови" та грошовий подарунковий сертифікат.

"Я знаю, що у вас є мрія стати учасником всесвітніх змагань. Знаючи вашу спрямованість та наполегливість, щиро вірю, що все вийде", – сказав Андрій Білоусов.

Також мер подякував за роботу комунальному закладу "Центр фізичної культури та спорту інвалідів "Інваспорт", члени якого щороку примножують кількість спортивних досягнень, прославляючи рідне місто.

"Я щиро вдячний організаторам марафону за високий рівень проведення змагань. Для мене ця медаль – поштовх для досягнення подальших результатів. Велика подяка нашому меру Андрію Білоусову за підтримку та всебічну допомогу, яку він нам надає", – сказав Сергій Амелько.

Сергій Амелько – єдиний у Дніпропетровській області активний спортсмен-візочник. Протягом 15 років він виступає на спортивних гоночних візках. Сергій зазначив, що його мета – встановити свій рекорд, а також показати іншим людям з обмеженими можливостями, що вони можуть брати участь не лише у звичайних спортивних змаганнях, а й у марафонах.