Перші легкоатлетичні змагання цього сезону в манежі пройшли в Дніпрі з 9 по 11 грудня. За нагороди першості міста змагалися юнаки і дівчата 2004/2005 та 2006 року і молодше. Серед них були і 9 спортсменів, які представляли команду Кам`янського та СДЮСШОР "Метеор" (тренер Сергій Гужва).

Як розповів С.Гужва, змагання проводилися на базі СДЮСШОР № 3 і в манежі ПДАФКі. В ранковій програмі першого дня Назар Шелепов став третім в стрибках у висоту серед юнаків 2004/2005 р.н.

У вечірній програмі легкоатлети змагалися в спортивній ходьбі на двокілометровій дистанції. Тут була повна гегемонія кам`янчан. Серед дівчат 2005-2006 р.н. дистанцію першою пройшла Ганна Чудненко. Учениця СШ № 20 зі старту до фінішу нікому не поступилася лідерством. Друге місце у віковій категорії 2006 р.н. і молодше посіла студентка ККФВ Ярослава Антоненко (тренер Марія Полковникова). Серед десятирічних легкоатлетів першою стала Софія Коломоєць (СШ № 37). Друге місцев цій категорії посіла рідна сестра Ганни Чудненко, Валерія. Також весь п'єдестал пошани "окупували" і наші хлопці. Серед юнаків 2004 р.н. і молодше переможцем став багаторазовий чемпіон області, студент ККФВ Ігор Штанько. Друге місце посів його колега по вузу Назар Шелепов. Третє місце у учня СШ № 37 Дениса Павленко (тр.С.Гужва).

В бігу на 1500 м з перешкодами Ганна Чудненко була другою. В цій же дисципліні абсолютним переможцем став Назар Шелепов. "Срібло" у Дмитра Олейниченка.