Футбол05 n

 

У Кам'янському пройшов відбірковий тур Кубку Дніпропетровської області з міні-футболу серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

У змаганнях, які відбулися 29 травня на стадіоні ДЮСШ № 2, приймали участь три команди із Кам`янського (вищого професійного училища, професійного ліцею, Центру підготовки та перепідготовки робочих кадрів будівництва та автотранспорту) та команда Петриківки.

Після колових ігор, у фінальну частину розіграшу, що пройде 2 червня у Дніпрі, вийшли колективи Петриківки і Кам`янського професійного ліцею (керівник фізвиховання Сергій Сітько).

Як повідомив тренер команди професійного ліцею Олександр Гелетій, його футболісти
обіграли всіх суперників. Петриківку з рахунком 4:3, ВПУ - 3:0, Центр підготовки та перепідготовки робочих кадрів будівництва та автотранспорту - 2:1. З дев`яти забитих командою м`ячів три на рахунку Віктора Бабенка.

Разом з капітаном Володимиром Ковригою, честь нашого міста у Дніпрі будуть захищати голкіпер Володимир Тертишний, польові гравці Олександр Вірютін, Микола Янгаров, Федір Мельников, Владислав Добровольський, Кирило Колевір, Владислав Теслюк, Микита Макеєв, Віктор Бабенко.

Текст Віктора КУЛЕНКА.