ДНІПРО КАМЯНСЬКЕ

 

 

У Рівному, 15 жовтня завершився перший тур Чемпіонату України з гандболу у Вищій жіночій лізі. В останній грі на полі зійшлися лідери, команди "Дніпро-ДЮСШ № 1" (Кам`янське) і місцева "Рівне" ДЮСШ № 4.

До очної зустрічі команди провели по два матчі, в яких отримали стовідсоткову кількість очок. Гра була безкомпромісною. На старті зустрічі суперниці провели по кілька атак, одна з яких виявилася гольовою для господарок майданчика. Але тут же гості з "пенальті" зрівняли рахунок. Переломний момент настав після того, як на табло горіли цифри 5:5. В подальшій грі гандболістки із "Рівного" стали нарощувати свою перевагу і на перерві команди пішли за рахунку 14:23. В другій половині матчу малюнок гри не змінився. Навіть не озброєним оком було видно, що наші дівчата дуже хотіли перемогти. Але суперниці виявилися міцним горішком. В підсумку кам`янчанки потерпіли поразку з рахунком 25:40.

Після трьох матчів кращою бомбардиркою в команді "Дніпро-ДЮСШ № 1" (Кам`янське) стала розігруюча Валерія Савіна, в активі якої 15 голів. У Аліни Ташкевич - 12, Діани Кімлик - 11, Алли Ракші - 10, Софії Зайчук - 9, Владислави Кочедері - 8, Анастасії Чепурної - 4, Марії Стрембіцької - 1.

Турнірна таблиця після першого туру

1 - "Рівне-ДЮСШ № 4" - 9 очок
2 - "Дніпро-ДЮСШ № 1" (Кам`янське) - 6 очок
3 - "ЗУНУ-Енерго" (Тернопіль) - 3 очка
4 - "Суми-У" - 0 очок

Текст Віктора КУЛЕНКА.