Декілька тижнів тому в боротьбу за головний приз "Кубку Кам`янського міського голови" серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів вступили 11 футбольних команд. До фіналу дійшли дві - "Олімп-2" і "Лівий берег".

В головному матчі турніру, команди зійшлися 6 жовтня на стадіоні "Надія". Обидва колективи вже добре знають один одного. Тому гра розпочалася без розвідки. І вже до десятої хвилини "олімпівці" повели в рахунку 2:0. В середині тайму суперники скоротили відставання. Та майже відразу зі штрафного, точнісінько в ліву "дев`ятку" футболіст "Олімпу" забив гол. 3:1. Під занавіс першої 40-хвилинки (команди грали два тайма по 40 хвилин кожний) за грубий фол, їхнього голкіпера було вилучено з поля, а покарання - пенальті - виконано бездоганно. В другій половині матчу рахунок так і залишився незмінним - 3:2 на користь команди "Олімп-2".

Після гри, були найприємніші миті для команди-переможниці. Президент Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк від імені мера Андрія Білоусова, вручив капітану "Олімпа-2" Данилу Зозовському красивий кубок, подарунковий сертифікат і конверт з 20 тисячами гривень, а гравцям золоті медалі. Футболісти "Лівого берега" теж отримали медалі (срібні). Кращим гравцям команд Данилу Зозовському ("Олімп-2") і Данилу Кириченко ("Лівий берег"), який відзначився двома голами, були вручені статуетки футболістів, а головному арбітру зустрічі Ігорю Зеленському - "золотий" свисток. Також пам`ятні сувеніри отримали керівники команд Андрій Пометун ("Лівий берег") і Антон Литовченко ("Олімп-2").