Федерація баскетболу України продовжує підбивати статистичні підсумки сезону 2019/20 в Суперлізі Парі-Матч. На черзі п'ятірка кращих гравців сезону за перехопленнями. До неї увійшов американський бігмен Кам'янського СК "Прометей" Майкл Майєрс. Він записував в актив по 1.58 перехоплення за гру (38 в 24 матчах). Кращий центровий сезону зайняв в хіт-параді третє місце. Про це повідомляє клубний сайт СК "Прометей" https://prometeybc.com

Загалом місця розподілилися наступним чином:

Кращим гравцем сезону в Суперлізі Парі-Матч в цій статистичній категорії став топ-скорер сезону і лідер "Миколаєва" Квентін Петерсон. Американський захисник очолив рейтинг з показником 2.11 за гру (38 в 18 матчах), опинившись в топ-5 сезону за очками, передачами, підбираннями, ефективністю і перехопленнями.

Другий - лідер "Одеси" Брюс Мессі. Американець робив 1.79 перехопленння за гру (43 в 24 матчах) і був ключовим гравцем команди Олега Юшкіна на обох сторонах майданчика.

На четвертому місці захисник "Харківських Соколів" Карім Джамар, середній показник якого за перехопленнями склав 1.48 за гру (37 в 25 матчах).

На п'ятій позиції атакуючий захисник "Миколаєва" Максим Луценко, в середньому за матч робив 1.39 перехоплення (32 в 23 матчах регулярного чемпіонату).