В місті Дюррес (Албанія) 27 лютого завершився семиденний турнір з тхеквондо "7th President's Cup Europe".

У змаганнях брали участь понад 1500 бійців усіх вікових категорій із понад 40 країн. Еліта Олімпійського тхеквондо (чемпіони та призери Олімпійських Ігор та чемпіонатів світу), що зібралася, боролася за додаткові путівки на чемпіонат Європи. 

Кам'янське у категорії кадети (11-14 років) представляли два вихованці тренера В'ячеслава Сторчака з ДЮСШ №1. Микита Оленич, який виступав у ваговій категорії до 45 кг, уже у першому колі поступився спортсмену з Німеччини. Натомість 13-річний шестикласник ЗОШ №20 Денис Бойко (перший тренер Сергій Остапенко) провів три переможні поєдинки у ваговій категорії до 33 кг. У першому він із мінімальним рахунком 19:18 переграв представника Хорватії. Потім здолав 26:16 німецького тхеквондиста. Найскладнішим став фінальний бій. Адже суперником нашого земляка був спортсмен з Росії А.Павлов. У дуже принциповому поєдинку українець здобув яскраву перемогу з рахунком 15:11.

Окрім золотої медалі та диплому, Денис Бойко отримав ліцензію на участь у чемпіонаті Європи. До речі, ця ліцензія дає право Україні виставити ще одного представника у ваговій категорії до 33 кг.

Свою перемогу кам'янчанин Денис Бойко присвятив українському народові, який бореться проти путінської агресії.