7777777777Тхеквондо456

 

На спортивній базі СК "Прометей", 12 листопада відбувся XXI Відкритий Чемпіонат Кам'янського з тхеквондо ВТ "Золотий даянг". Перше загальнокомандне місце (керугі і пумсе) посіла збірна ДЮСШ № 4.

На параді відкриття змагань були присутні: начальник Управління молоді та спорту Анатолій Івашина, керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо ВТФ України у Дніпропетровському регіоні Юрій Пальок, президент Камʼянської федерації тхеквондо (він же директор ДЮСШ №4) Олександр Кірпа, директор ДЮСШ №3 Микола Маймур, заступник директора ДЮСШ №1 Микита Івашина, головний суддя змагань Аліна Крістєва. Перед змаганнями, вихованцям Камʼянської федерації тхеквондо Микиті Нєвєдомих, Лілії Кузів, Аліні Бойчун, Марку Сумському, Богдану Бойко були вручені сертифікати на чорний пояс.

Весь світловий день на трьох даянгах змагалися 390 бійців всіх вікових категорій з 14 команд Дніпропетровської, Запоріжської, Кіровоградської, Харківської областей. Кам’янське представляли вихованці ДЮСШ №1, №3 та №4. Змагання проводились в розділах "керугі" та "пумсе" у чотири етапи по віковим категоріям. За підсумками чемпіонату в розділі керугі перемогу отримали спортсмени Кам`янської ДЮСШ № 4, у яких в активі 18 перших, 13 других і 10 третіх міць. Вони ж стали першими і в пумсе (12+6+0). В цьому ж розділі на третьому місці представники ДЮСШ № 1.