Брильов з Кірпою

 

В столиці Румунії Бухаресті, 28 жовтня відбувся міжнародний рейтинговий турнір з тхеквондо (ВТФ) "Dracula Open". Два бійці з Кам`янського завоювали медалі.

За нагороди билися кадети багатьох країн Європи. За підсумками турніру, вихованці тренерського дуету Олександра Кірпи та Кирила Ковдрі з Кам`янської ДЮСШ № 4 вибороли дві нагороди. Назар Брильов  (на фото з тренером О.Кірпою) змагався у ваговій категорії понад 65 кг. По ходу турніру він переміг спортсменів з Молдови і Румунії та посів перше місце. "Срібло" в активі Архипа Шульженка, який дрався серед однолітків у ваговій категорії до 53 кг. Вже в першому поєдинку він достроково отримав перемогу над представником Мальти. Потім його руку підіймав суддя в двох боях проти суперників з Румунії. І тільки після фінального поєдинку з американським бійцем, Фортуна відвернулася від нашого земляка.

Потрібно нагадати, що в цьому році учень ліцею № 18 Назар Брильов вже став чемпіоном Європи, а також був переможцем турнірів "President Cup" в Стамбулі, "Bulgaria Open G2" в Софії та "Polish Open" (Варшава). А учень колегіуму № 16 Архип Шульженко став переможцем перших Європейських ігор з єдиноборств серед учнів (Бєлград) і виграв "золото" на турнірі "Skopje Open Ramus" (Скоп`є).

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Фото https://www.facebook.com/photo?fbid=7043206959062972&set=pcb.1426401134609185