У Кам'янському 20 березня відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з UF MMA.

Змагання проводилися в залі "Академії боксу". Як повідомив президент Дніпропетровської обласної федерації UF MMA В'ячеслав Нагурний, це вже четвертий за ліком чемпіонат Дніпропетровщини. "Наш вид спорту інтенсивно розвивається з року в рік, - розповів В.Нагурний. - У нинішніх змаганнях брали участь 240 бійців. Це досить масштабний турнір. Я, як ініціатор чемпіонату в нашому місті, навіть не очікував такої великої кількості спортсменів. У кожній з вагових категорії боролися по 10-15 чоловік. за нагороди билися бійці починаючи від наймолодшої вікової категорії 8-9 років і закінчуючи чоловіками 18+. Також на цьому чемпіонаті змагалися шість вікових груп дівчаток і дівчат".

На чемпіонаті змагалися тільки бійці-любителі за різними версіями, професіоналам категорично забороняється битися в поєдинках. Обслуговувала чемпіонат суддівська колегія з десяти осіб під керівництвом В'ячеслава Нагурного. Все рефері досить досвідчені, постійно обслуговують різні Всеукраїнські турніри.

Змагання проводилися весь світловий день на двох локаціях - на рингу і на бійцівському килимі. Спортсмени викладалися по повній програмі, так як на кону стояла участь в чемпіонаті України, який пройде в Києві в травні місяці.

Кам'янське в даному чемпіонаті області представляли бійці клубів "Адреналін" (тренери В'ячеслав Нагурний, Олександр Удовико) і "Фенікс" (Олександр Журавльов). На рахунку "адреналінівців" шість призових місць.

 

ПРИЗЕРИ ІЗ СК "АДРЕНАЛІН"

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Шмуляр Олександр
Кізка Дар'я
Канаєв Микита
Фурлет Олександр

ДРУГЕ МІСЦЕ

Хінацький Ратмір
Бурдяєв Богдан

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=1902298273262440&set=a.1902300983262169