Карате01968 1312291709700180 648422739870398720 n

У Нововолинську (Волинська область), з 15 по 18 червня пройшов літній учбово-треувальний збір з кіокушин-кан карате.

Як повідомив тренер Кам`янської федерації кіокушин-кан карате Олександр Наконечний, кульмінацією цього спортивного дійства був тест на великий кю (учбовий рівень) та дан (майстерний рівень).

"Спортсмени та їх тренери, з різних куточків нашої країни, пліч опліч працювали над вдосконаленням свого рівня майстерності та здавали тест на свій наступний рівень кваліфікації. Атмосфера впродовж зборів вражала своєю енергетикою. Дружні стосунки між представниками із різних регіонів не заважали створювати високу конкуренцію під час атестаційних боїв, а їх у чорних поясів було 20.
Що стосується технічної частини екзамену, то ось тут було справжнє дійство професіоналів! Не один раз після демонстрації "ката", шквал аплодисментів спостерігачів та гостей, надихав та мотивував стомлених спортсменів. Серед бійців, які вдало склали іспит були і семеро представників нашого клубу. Тяжка та довготривала підготовка дала свій результат. Працюємо далі та чекаємо пояси з Японії", - написав на своїй сторінці у Facebook О.Наконечний.

КАМ`ЯНЧАНИ, ЯКІ СКЛАЛИ ІСПИТИ НА ПОЯСИ

Зайченко Артем - коричневий пояс, 2 кю
Сьомушкіна Ірина - чорний пояс, 1 дан
Мельник Павло - чорний пояс, 1 дан
Абрамов Едвін - чорний пояс, 1 дан
Абрамов Родіон - чорний пояс, 2 дан
Василевич Сергій - чорний пояс, 2 дан
Наконечний Руслан - чорний пояс, 3 дан
Наконечний Олександр - чорний пояс, 3 дан