Карате будо

 

В Ужгороді, 27 травня відбувся Чемпіонат України з кіокушин будо карате. Дві кам`янчанки з клубу "Бусін-кан" стали чемпіонками.

Каратисти змагалися в вагових категоріях серед хлопчиків, юнаків, юніорів, дівчаток, дівчат, юніорок, чоловіків та жінок. В Чемпіонаті прийняли участь 334 спортсмена з Закарпатської, Запорізької, Полтавської, Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Рівненської, Львівської, Волинської, Тернопільської, Черкаської, Сумської, Миколаївської областей. Від Кам'янського спортивного клубу кіокушин-кан карате-до "Бусін-кан", на бойовий килим виходили п’ять каратисток. Як повідомив тренер Роман Кашира, ці змагання стали важливим випробуванням для вихованок клубу, деякі з дівчат виступали в нових категоріях, і не зважаючи на перехід та високу конкуренцію, зуміли посісти призові місця. Чемпіонські титули вибороли Влада Демянчук і Вікторія Гунько. "Бронза" в активі Поліни Никифорівої. Софія Філіп’єва і Мар’яна Кашира провели запеклі поєдинки, але не змогли вийти у фінал змагань.

"Ми отримали великий досвід та закінчуємо спортивний рік на передодні літа на мажорній ноті. Вітаємо наших дівчат з вагомими досягненнями. Дякуємо спортсменів, які взяли участь у турнірі, та їх батьків за підтримкух Дякуємо наших воїнів, що нас боронять. Дякуємо організаторів змагань за проведення кваліфікованого спортивного заходу" – сказав керівник клубу "Бусін-кан" Роман Кашира.