Важкий та похмурий 2022 рік залишився в минулому, але в спортивному житті Кам`янської федерації кіокушин карате були моменти, якими можна пишатися.

"Через військову агресію з боку РФ, багато моїх фаворитів були змушені покинути Україну: Крючкова Аліса, сестри Нахмедова Емілія та Фатіма, Шрамченко Каміла, Гезберг Максим, а також мій син Колішевський Тімур, - розповідає тренер Євген Колішевський. - Фактично мені прийшлося формувати нову команду лідерів, яка не зважаючи на незручні умови тренування, прийняла у другій половині 2022 року активну участь у змаганнях місцевого, обласного та міжнародного рівнях.

На відкритому чемпіонаті Дніпра з кіокушин карате, який проводився 2 жовтня успішно виступили:
1 місце - Лельотко Станіслав, Косяченко Qjcbg, Бердник Андрій, Бреславець Ярослава;
2 місце - Героєва Олександра, Федота Анна, Бреславець Єва, Канаєв Єгор, Гурін Олександр, Казаков Антон;
3 місце - Оплаканець Софія, Гієнко Тимофій, Шкарупа Богдан.

На Чемпионаті Европи з кіокушин карате за версією WKB, який проводився 12-13 листопада в Дембиці (Польща), прийняли участь Бреславець Єва, Бреславець Ярослава та Бердник Андрій. Усі спортсмени виступали на Чемпіонаті Європи вперше. Незважаючи на дуже високий рівень конкуренції, кожен учасник гідно виявив себе під час своїх поєдинків. За результатами Бреславець Ярослава зайняла третє місце.

На відкритому Кубку Дніпра з кіокушин карате, який проводився 2 жовтня переможцями та призерами стали:
1 місце - Лельотко Станіслав;
2 місце - Федота Анна, Канаєв Єгор, Бердник Андрій, Юрченко Олександр;
3 місце - Оплаканець Софія, Химич Максим.

В результаті участі у Всеукраїнському турнірі пам'яті Віталія Кушніріка, який проводився у місті Тернопіль 18 грудня успішно виступили:
1 місце - Бреславець Єва;
2 місце - Бреславець Ярослава, Неклеса Катерина.

За результатами участі у традиційному відкритому Кубку "ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ", який проводився у Кам’янському 24-25 грудня успішно виступили:
у розділі "ката"
1 місце - Хмарук Максим, Косяченко Йосип, Бреславець Єва;
2 місце - Дорофєєв Платон, Бреславець Ярослава, Оплаканець Софія;
3 місце - Гієнко Тимофій, Канаєв Єгор, Прядко Дмитро, Машошина Анастасія.

у розділі "куміте"
1 місце - Химич Максим, Кармазін Олександр, Косяченко Йосип, Шкарупа Богдан, Прядко Ірина, Героєва Олександра, Троян Олександр;
2 місце - Гієнко Тимофій, Дубина Лука, Буркацький Мирон, Шилков Олександр, Берник Мирослава, Юрченко Олександр;
3 місце - Гурін Олександр, Шилков Ярослав, Прядко Дмитро, Казаков Антон, Федота Анна, Берник Андрій;

Крім того, за результатами Кубку "ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ", призи за найкращу техніку отримали Косяченко Йосип, Бреславець Єва (у розділі "ката"); Химич Максим, Троян Олександр (у розділі "куміте").

Ми продовжуємо приймати всіх, хто бажає стати сильним та сміливим. Графік та умови занять можна дізнатися у відповідального тренера Євгена Колішевського за телефоном – 067 681 13 16".