У Кам'янському спортклубі "Прометей" 14 жовтня стартував XIII міжнародний турнір пам'яті відомого в Україні тренера, майстра спорту СРСР Олександра Олександровича Янченка.

Відкриваючи турнір, президент Кам'янської федерації боксу Костянтин Саусь відзначив величезний внесок Олександра Янченка в розвиток боксу не тільки в нашому місті, а й усієї країни. "Ця людина жила спортом, жив боксом, - сказав К.Саусь. - Олександре Олександровичу виховав чимало чудових спортсменів. Сьогоднішній турнір на честь його пам'яті вважаю відкритим. Радий бачити всіх гостей. В цей раз до нас приїхали не тільки представники багатьох міст України, а й боксери з Республіки Молдови. Цей спортивний захід не став би таким масовим і барвистим, якщо б не допомога міського голови Андрія Леонідовича Білоусова".

На турнірі представлені майже 250 бійців з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Харківської, Одеської областей та міста Києва. Честь Кам'янського захищають 40 бійців.

Начальник управління молоді та спорту Кам'янської міськради Едуард Коряк подякував організаторам і учасникам з проведенням такого масштабного турніру. "Вітаю вас на міжнародному турнірі пам'яті Олександра Янченка, - сказав Е.Коряк. - Олександр Олександрович примножував славу нашого міста, виховавши багато талановитих боксерів. Його вихованці домагалися слави і стали відомими не тільки на національних змаганнях, а й на міжнародній арені".

У перший день в ринг виходив боксери в вікових групах 2006/2007 і 2008/2009 років народження. Радує те, що майже всі бійці з Кам`янського пройшли в наступний етап змагань.

У суботу о 10:00 розпочнуться фінальні поєдинки. По закінченню поєдинків головний рефері турніру, суддя національної категорії Віктор Мельник (Кам'янське) і головний секретар змагань Сергій Батраков з Дніпра оголосять переможців і призерів.

Запрошуємо всіх любителів на це свято боксу. Вхід до зали безкоштовний.