57fМолоков

 

Шестеро майстрів шкіряної рукавички із Кам`янського стали срібними призерами турніра з боксу пам’яті заслуженого тренера України Михайла Кореновського, який завершився 23 березня у Дніпрі.

Тренер Михайло Кореневський загинув минулого року внаслідок ракетного удару окупантів по багатоповерхівці на житловому масиві "Перемога". В пам`ять про нього був проведений всеукраїнський турнір. На ринг виходили 105 майстрів спорту, кандидатів в майстри та першорозрядників з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Сумської, Харківської та Черкаської областей. Кам`янське представляли молоді вихованці тренерів Геннадія Молокова і Вадима Хамази (ДЮСШ № 1), Андрія Шешурєва ("Ринг") та Івана Ляшенка, який готує дорослих боксерів. Наші земляки посіли шість других та три третіх місця. Хорошим стимулом для спортсменів був непоганий призовий фонд турніру: серед молоді за перше місце 5 тис. грн, за друге - 2,5 тис. грн. Серед дорослих відповідно 10 тис. грн і 5 тис. грн.

Як почесний гість на змаганнях був присутній Михайло Серженюк, перший тренер Михайла Кореновського. Він згадує свого вихованця як життєрадісну і цілеспрямовану людину. "Михайло був лідером, душою команди, дуже сильним боксером. Мав титули чемпіона Одеської області, чемпіона України", – говорить старший тренер збірної Одеської області Михайло Серженюк.

Призери-кам`янчани

Друге місце

57 кг - Свірчук Гліб (тр. Г.Молоков)
60 кг - Ягольник Таміла (тр. Г.Молоков)
71 кг - Облап Микола (тр. В.Хамаза)
54 кг - Леонов Андрій (тр. А.Шешурєв)
86 кг - Прохоров Марк тр. І.Ляшенко)
+92 - Кривошея Віталій (тр. А.Шешурєв)

Третє місце

57 кг - Проскура Денис (тр. В.Хамаза)
63 кг - Суржко Єгор (тр. В.Хамаза)
67 кг - Покатилов Андрій (тр. І.Ляшенко)

На фото: Тренер Г.Молоков зі своїми вихованцями.

Текст Віктора КУЛЕНКА.