27 лютого 2020 року офіційно зареєстрована Всесвітня Федерація бойового хортингу - WORLD COMBAT HORTING FEDERATION. Її заснував і очолив Едуард Анатолійович Єрьоменко.

"Шановні спортсмени, тренери, судді, фахівці і прихильники бойового хортингу в Україні та за кордоном! Інформуємо спортивну громадськість про те, що відбулася надзвичайна подія у розвитку виду спорту бойового хортингу. ВІТАЄМО ВАС З ОФІЦІЙНОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ ВСЕСВІТНЬОЇ ФЕДЕРАЦІЇ БОЙОВОГО ХОРТИНГУ - WORLD COMBAT HORTING FEDERATION. Дата офіційної реєстрації - 27 лютого 2020 року. За співпадінням, випадковістю або так було необхідно долі, щоб нам поталанило, але створена нами організація отримала красивий державний код ЄДРПОУ - 43536500. Президентом організації є Єрьоменко Едуард Анатолійович, першим віце-президентом є Плеханов Віталій Валерійович (контакти для співпраці - тел: 0984039571, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). Бажаємо успіхів у роботі та розвитку бойового хортингу у світі. Найближчим часом виходить офіційний сайт Всесвітньої федерації бойового хортингу на замовленому нами міжнародному домені першого рівня - https://combat.horting.org
ПРАЦЮЙМО РАЗОМ - ПРОЦВІТАЙМО РАЗОМ!", - написав на своїй сторіеці у Facebook засновник і президент Всесвітньої федерації бойового хортингу Едуард Єрьоменко.

 

 

ДОВІДКА

Єрьоменко Едуард Анатолійович - президент Української Федерації хортингу (повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва).
17.01.1968 р - народився в Дніпродзержинську (з 2016 року Кам`янське).
1984 - виконав норматив кандидата в майстри спорту з дзюдо.
1986 - виконав норматив кандидата в майстри спорту СРСР з самбо.
2005 - присвоєно спортивне звання "Майстер спорту України міжнародного класу" по карате.
2007 - присвоєно державне почесне звання "Заслужений тренер України".
2008 - заснував Українське бойове мистецтво хортинг.
2009 - заснував міжнародну громадську спортивну організацію "Всесвітня Федерація хортингу".
Служба в збройних силах - учасник бойових дій в Афганістані (1986-1989), старшина запасу 80 окремої розвідувальної роти 103 повітряно-десантної дивізії.
Заступник директора навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації, професор кафедри Університету державної фіскальної служби України.
Заслужений працівник фізичної культури і спорту України (2019).