69410460 416961245625312 6575170029061406720 n
 
Вчора, 4 вересня, відделенню козацького двобою Кам`янської ДЮСШ № 1 виповнився рік. Досягненнями та планами поділився тренер Костянтин Тимченко.
 
"Рівно рік тому ми відкрилися в спортивній школі, -  розповідає К.Тимченко. - Це  поки що єдине відділення з цього національного виду єдиноборств на Дніпропетровщині. І хоча на двох діючих тренерів у нас всього одна ставка, досягнення його роботи  досить вагомі. Ми підготували 5 чемпіонів світу, 6 чемпіонів Європи, трьох володарів Кубку світу. Серед них 14 кандидатів у майстри спорту та один майстер спорту України. Дякуючи високим балам, левова частина яких війшла до скарбниці школи, дозволила їй вийти на третє місце в області серед міжнародних змагань. Нами вже було проведено в минулому році чемпіонат області, а в цьому  - першість ДЮСШ і Кубок Дніпропетровщини. А через три тижні плануємо прийняти наступний чемпіонат області.
 
Бурма і Тимченко
 
За рік наше відділення стало першим в спортивній школі, а мене признано її кращим тренером. Зроблено багато, але ще більше потрібно зробити. Починали ми у невеличкому приміщенні одного з класів колишньої сорок третьої школи та спортзалу СШ № 25. Але згодом нам було виділено приміщення на третьому поверсі ДЮСШ № 1 з повноцінним залом та чотирьма класами. З`явилося тематичне панно на стіні, та деяке обладнання. Хоча класи потребують ще ремонту, але все ж таки це наш "куточок". За це ми вдячні директору ДЮСШ № 1 Олексію Павловичу Бурмі та керівництву міста, за надану можливість для розвитку української школи змішаних єдиноборств. Запрошуємо  для подальшої співпраці всіх небайдужих і тих хто може допомогти в ремонті наших приміщень. З Днем народження нас!"
 
Афіша11