Вчора, 11 грудня, завершився Кубок Кам`янського з більярду (комбінована піраміда), організований управлінням молоді спорту спільно з центром "Спорт для всіх".

У більярдному клубі "Дніпро" 7 грудня стартували 16 майстрів кия. У міру виступів, гравці відсівалися і в півфіналах через чотири дні зіграла четвірка найсильніших. Зустрічі (кожна проводилася з п`яти партій до трьох перемог) були безкомпромісними і досить тривалими. Почавши грати о 16:00, переможець визначився лише через п'ять годин. Примітно, що всі матчі завершилися з однаковим результатом 3:2. У першому півфіналі Олександр Авдєєв обіграв Вадима Ісакова, в другому Владлен Скляров - Павла Білозіра.

 

У грі за третє місце зустрілися "невдахи" попереднього етапу. В результаті більш вдалим виявився Білозір. Дуже цікаво пройшла фінальна зустріч між Скляровим і Авдєєвим. Сильніше був чемпіон України Владлен Скляров. Він і отримав з рук начальника управління молоді спорту Едуарда Коряка шикарний кубок, медаль і грамоту. Нагороди (статуетки, медалі і грамоти) отримали срібний і бронзовий призери Олександр Авдєєв і Павло Білозір, яким їх вручали начальник центру "Спорт для всіх" Світлана Наволочка і її помічниця Ірина Панус. Не залишився без статуетки і півфіналіст Вадим Ісаков. До речі, Вадима привітав з нагородою його перший тренер Анатолій Іванович Забіяка. 

ФОТОАЛЬБОМ  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100004468564444&set=a.1823471957811739