1439722337_ballon.jpeg

 

Контрабандисти кинули вантаж із цигарками і, застосувавши газ, втекли на українську територію.

У п'ятницю ввечері, аби втекти, контрабандисти застосували газовий балончик щодо угорських поліцейських, які застали їх на зеленому кордоні в районі Берегдароц, - повідомив прес-секретар поліції округу Саболч-Сатмар-Берег.

Село Берегдароц в Угорщині розташоване біля угорсько-українського кордону, неподалік села Дідово (Дийда) Берегівського району Закарпатської області.

Гергей Фюлоп розповів, що прикордонний патруль помітив людей, що переносили пакунки через зелений кордон, і намагалися встановити їх особистості. Однак контрабандисти кинули свій вантаж і, застосувавши газ, втекли на українську територію, повідомляє Закарпаття онлайн.

На місце було викликане підкріплення прикордонної поліції, територію було очеплено. На місці події було виявлено велику кількість контрабандних сигарет.

Українські прикордонники затримали одного з підозрюваних порушників і також вилучили тютюнові вироби, - повідомив представник прес-служби.

Поліцейські, які постраждали від розпиленого газу, були доставлені в лікарню, їх стан не є серйозним. Поліція розслідує кримінальну справу про застосування сили щодо державної посадової особи і контрабанду.

Джерело: http://uzhgorod.net.ua/news/82358#sthash.5myjsUI5.dpuf