Людмила Шейка прийшла у механічний цех вагонобудівного заводу імені газети "Правда" шість років тому. Їй запропонували освоїти спеціальність свердлувальниці-стругальниці. Молода втиробничниця пройшла курс учбово-виробничого навчання і добре освоїла вибрану кваліфікацію. Зараз верстватниця працює самостійно. Змінні завдання виконує якісно, без будь-яких претензій замовників.

На знімку: Людмила Шейка.
Фото М.Тупицина.
"Дзержинець" 24 червня 1984 року.

 

"Успіх сандружинниць"

У Дніпропетровську відбулися обласні змагання санітарних дружин. Представники металургійного комбінату імені Дзержинського, виборовши перші місця в районних і міських змаганнях, отримали право взяти в них участь. Вони зайняли третє призове місце.

Відмінно працювали на всіх етапах змагань ланки З.Пригариної, В.Колишкіної, О.Скоробагатько, Л.Голик. Відмінні знання і практичні навички показали сандружинниці Т.Бадянська, С.Юрченко, Л.Кремень, Л.Литвин, Н.Тимощук, Н.Шибко та інші.

Призерам змагань вручено почесні грамоти обласного комітету Товприства Червоного Хреста, а командиру сандружинниць металургійного комбінату С.Несвіт і фельдшеру медико-санітарної частини О.Єфремовій - Почесні грамоти і пам`ятні сувеніри.

Знання і практичні навички, набуті при підготовці до змагань, стануть у нагоді сандружинницям при поданні першої медичної допомоги на виробництві і в побуті.

В.Коленко, начальник штабу цивільної оборони металургійного комбінату.
"Дзержинець" 16 червня 1985 року.

 

"Змагалися легкоатлети"

Два дні на стадіоні "Перемога" тривали легкоатлетичні змагання вихованців технікуму фізкультури у залік спартакіади навчального закладу. Більше 200 спортсменів узяли в них участь. І ось підбито підсумки. Перше місце у командному заліку посіли вихованці другого курсу, які начаються за спеціальністю легка атлетика.

В особистому заліку відзначилися багато спортсменів. Так, Маргарита Болховитіна стрибнула у висоту на 175 см. Вона виконала норматив кандидата в майстри спорту і встановила рекорд навчального закладу. Олегу Душці підкорилась висота 190 см. Маргарита і Олег були найсильнішими і в стрибках у довжину. Цікавим був біг на 100 м, де одночасно, з одним і тим же результатом - 13,3 сек фінішували Людмила Піцик і Ольга Ковинєва.

Сергій Кондратюк показав найкращий результат на стометрівці (11,1 сек). Першим він подолав і дистанцію в 200 м (23,2 сек), а Любов Хоменко пробігла цю відстань за 27,9 сек. Геннадій Самсонов виграв 1500-метрівку. Його результат - 4.17,3 сек. Неля Дерипаско вдало штовхнула ядро (9 м 28 см), а Микола Ятлук - на 11 м 27 см. Вони ж виграли змагання і в метанні диска. Спис найдалі метнули Ліна Журцева (33,60 м) і Василь Мизюк (43,54 м).

У метанні гранати відзначилися знову ж таки Ліна Журцева (36,10 м) і Володимир Рискаль (54,10 м). Естафетний біг 4х100 метрів серед дівчат виграли Л.Піцик, М.Болховитіна, І.Алференко та Є.Першина, а серед юнаків - В.Машура, І.Литвиненко, К.Ваулін, С.Кондратюк.

Змагання показали хорошу підгтовку учнів навчального закладу.

А.Барандін, викладач технікуму фізкультури.
"Дзержинець" 19 червня 1985 року.