ПРИЗ У ДНІПРОПЕТРОВЦІВ

Закінчився турнір на приз нашого земляка О.О.Лотова. Зустрічі проходили дуже напружено. Як уже повідомлялося, у змаганнях брали участь юні футболісти з Москви (Локомотив", Радянський район), Дніпропетровська (2 команди), Казані, Куйбишева, Кишинева, Ашхабада.

Чотири кращі команди (старших та молодших груп) з Дніпропетровська, Куйбишева та Радянського району Москви зустрілися у фінальних іграх. Переможцями турніру стали дніпропетровці. Вихованці В.С.Мусієнка виграли всі зустрічі.

Другими були куйбишевці, третіми - москвичі, четвертими - дніпропетровці (молодша група), яких тренує у колишньому відомий футболіст П.К.Купрієнко. Його вихованці зіграли внічию з московським "Локомотивом" та обіграли молдавських футболістів.

Святково пройшло закриття турніру. Юні футболісти зустрілися з О.О.Лотовим, колишніми відомими майстрами футболу, зараз тренерами Валерієм Лапшиним та Борисом Дановським. Сам Лотов вручив приз команді-переможниці. Було відзначено призами кращих гравців: оротаря Едика Тютєрєва ("Дніпро-75"), захисника Володю Леонова (Куйбишев), півзахисника Сергія Думенка (Дніпропетровськ, молодша група), нападаючого дніпропетровця Андрія Сидельникова.

У турнірі брали участь також і юні футболісти нашого міста. Це команда "Дніпровець" (тренер Г.Шмуригін) та "Прометей" (І.Расторгуєв). Виступ у таких змаганнях для наших юних земляків був хорошою школою. Захисника "Дніпровця" Сашу Трунова відзначено як найперспективнішого юного футболіста.

Цей цікавий турнір організували міськжитлоуправління, міська федерація футболу, управління "Гідромеханізація". Хотілося б одержувати в проведенні таких спортивних заходів для дітей і підлітків більшу допомогу від окремих громадських організацій, а також від міському комсомолу.

 

А.Лепський, позаштатний кореспондент "Дзержинця".
На знімку: приз вручає О.О.Лотов; в атаці (справа) - кращий бомбардир турніру юний дніпропетровець Андрій Сидельников.
Фото А.Барандіна
"Дзержинець" 8 квітня 1981 рік.

 

Будується міст  

"Дзержинець" 4 квітня 1981 рік.