ВОДІЇ І ПАСАЖИРИ

Їх поважають люди

Ранком сотні жителів Нового селища поспішають на автобусні зупинки, щоб вчасно потрапити на роботу. Та їх хвилювання марні, коли на маршруті № 7 "Прометей - вул.Рилєєва" працюють водії М.Г.Гарнага, М.С.Фішер, А.А.Іванов, А.К.Кобиляцький.

Точно за графіком їхні автобуси прибувають на зупинки. Машини добре підготовлені, в них чисто і тепло. Приємно їхати в такій машині. А ще приємніше, що водії уважні до пасажирів, оголошують зупинки. Якщо до автобуса зайде жінка з дитиною, людина похилого віку, - допоможуть їм, попрохають уступити місце.

Коли б усі водії були такими, як ці!

Г.Кривошеєва, домогосподарка.

 

Для кого існує графік?


У громадську приймальню звернулася група робітників хімкомбінату та Баглійського коксохімічного заводу. Вони поскаржились, що водії маршрутів № 5 "Черемушки - соцмісто" часто порушують графік. Бували випадки, що автобуса чекали більше 40 хвилин. Коли повертаються з роботи, то ще півбіди. А коли на роботу?

Подібну скаргу перевірити неважко. 24 грудня (вже минулого року) з 10 до 11 год. 30 хвилин в тупик "Черемушок" прийшли 5 автобусів. Один з них № 47-53 із запізненням на 12 хвилин. Інший - № 49-51 - запізнився на35 хвилин. Водій автобуса № 48-41 пасажирів не взяв зовсім.

Три порушення графіка за короткий час! Чи не забагато? І, замітьте, це не в години пік, а в час, коли завантаженість людьми мінімальна, і погода стояла хороша.

Керівникам автопідприємства треба посилити контроль за дотриманням графіка. Можна і треба зробити так, щоб пасажири не чекали довго на зупинках.

С.Слабоус, робітник заводу імені Дзержинського, член громадської приймальні.

"Дзержинець" 29 січня 1969 року.