Учні металургійного технікуму одержали новий гуртожиток на 240 місць. Будівельники тресту "Дзержинськбуд" доклали немало зусиль, щоб якісно і в стилі строки закінчити будівництво. Гуртожиток здано в експлуатацію на три місяці раніше строку. В гуртожитку 60 кімнат - кожна на чотири чоловіка. До послуг учнів - гаряча вода, душова, кімната відпочинку. Хочеться відмітити хорошу роботу спецбудівців майстра А.Т.Москаленка. Добре попрацювали маляри тт. Фітак, Дубницький, Вакула, Барановська, Кірсанов та інші.

Навколо гуртожитку силами учнів розбито газони і квітники. Територія технікуму є одним з найбільш благоустроєних куточків Ленінградської вулиці.
Із здачею в експлуатацію гуртожитку закінчено будівництво комплексу металургійного технікуму. Тепер учні мають повністю оформлене учнівське містечко. В нього входять учбовий, учбово-виробничий корпуси, гуртожиток і жилий будинок для викладачів.
З 1 вересня в технікумі навчатимуться близько 2.500 учнів. Тут їм створено всі умови. Колектив наполегливо бореться за технікум комуністичної праці.

Л.Височина, лаборантка технікуму.
"Дзержинець" 18.07.1962.