Футбольна команда добровільного спортивного товариства "Хімік" бере участь в розиграші на першість України по другій групі. 28 червня вона зустрілася з футболістами Царичанки. Футболісти спортивного товариства "Колгоспник" з перших же хвилин запропонували швидкий темп, але згодом ініціативу взяли в свої руки дніпродзержинці. Капітан команди Федорічев на восьмій хвилині посилає перший м'яч у ворота царичанців.

Намагання футболістів команди "Колгоспник" сквитати рахунок не приводять до успіху. До кінця першої половини гри футболісти команди "Хімік" тт. Гнідой і Федін забивають ще два м'ячі.
Після відпочинку футболісти Царичанки грали більш упевнено, замінили воротаря, але це теж не допомогло. Їм вдалося забити лише один м'яч у ворота гостей. Матч закінчився з рахунком 6:1 на користь футбольної команди спортивного товариства "Хімік".
Сьогодні на стадіоні азотно-тукового заводу відбудеться чергова зустріч на першість України по другій групі. Зустрінуться футболісти спортивного товариства "Хімік" з командою футболістів Дніпропетровського "Локомотива".

С.Бабаскін, тренер команди.
"Дзержинець" 01.07.1951.