004 1

 

Новий керівник культурно-спортивного центру ПАТ «Дніпровський меткомбінат» Едуард Коряк приступив до своїх посадових обов'язків 6 жовтня 2017 року.

Едуард Миколайович Коряк в 1992 році прийшов в конвертерний цех Дніпровського металургійного комбінату, де пропрацював два роки розливальником сталі. Йому пощастило бути в пусковий бригаді, яка брала участь в запуску другої машини безперервного лиття заготовки (МБЛЗ). Як організатор Е.Коряк став відомий на комбінаті після його переходу в групу організації управління лабораторії НОТ, де протягом 15-річного життєвого етапу він зумів побувати і головою комісії з спортивно-масової роботи (фізоргом) (з 1996 року), і головою ради молоді (з 1998 року) управління комбінату. Повністю розкритися йому вдалося в відділі по роботі з молоддю управління соціальної політики ДМК, де Едуард Коряк пропрацював інженером з 2009 року аж до призначення його директором КСЦ «Дніпровець».

 

004 2

У січні 2016 року утворилася первинно-профспілкова організація «Металургів». Активна життєва позиція Е.Коряка була по достоїнству оцінена лідером профкому профспілки Олегом Нагорним, який запросив Едуарда Миколайовича на посаду голови комісії з питань реалізації молодіжної політики і спорту ППО «Металургів».

004 3

Брав Едуард Миколайович і активну участь у міському житті. На виборах 2002 року він був обраний депутатом 24 скликання Заводської районної ради міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області. Довіра футбольної громадськості на позачерговій звітно-виборній конференції в 2015-му році дозволила Едуарду Коряку очолити Федерацію футболу міста Дніпродзержинська (сьогодні – Федерація футболу міста Кам'янське).

– На новій посаді хотілося б продовжити культурні і спортивні традиції Дніпровського меткомбінату, – розповідає про свої перші кроки новий директор КСЦ «Дніпровець» Едуард Коряк. – Будемо працювати на благо трудового колективу. Для його оздоровлення у нашого культурно-спортивного центру все є: і стадіон, і спортзал, і басейн. Ми повинні стати прикладом для наших дітей і підростаючого покоління.

 

Джерело http://sports.dp.ua/any/anymenu/10913-article