В День шахів в парку відбувся турнір 20 липня 2011
 
 
У Міжнародний день шахів у багатьох містах проводяться турніри, розважальні заходи, аматорські лекції з обміну досвідом гри. Не минула спортивна подія і наше місто. У центральному парку культури і відпочинку зібралися члени міського шахового клубу "Олімпієць". Цінителі інтелектуальної гри обговорювали минулі та майбутні турніри, говорили про відновлення шахових традицій в місті, ну, і, звичайно, провели показові змагання. 20.07.2011. Верхнє фото.
 
Таркін і Рахманов
 
 
Вперше з важкоатлетом Султаном Рахмановим тренер Олександр Таркін  зустрівся в спортклубі "Дзержинка" на початку 70-х років. "В Дніпродзержинськ Султан приїхав уже майстром спорту. Він трохи потренувався у Юрія Калашника. Потім тренувався у дніпропетровця Погорілого. А до участі в змаганнях найвищого рангу його підвів вже Едуард Павлович Бровко, який кілька разів в тиждень приїжджав на "Дзержинку" і в старому залі проводив з ним тренування. До речі, Едуард Павлович не зміг поїхати на першість України в Рівне, де Султан виступив і отримав звання майстра спорту міжнародного класу. Довелось з ним їхати мені. Я тоді значився тренером на "Дзержинці". Здається це був 1974 рік. Тоді Султан в ривку підняв штангу вагою 160 кг і штовхнув 230 кг", - розказував в 2016 році О.Таркін. На фото О.Таркін і С.Рахманов.
 
Евгений Лесняк контролирует поединок шотокан карате 24 травня 2013
 
 
На татамі спортивного залу школи №36 змагалися наймолодші бійці міської федерації Шотокан карате. Євген Лесняк контролює хід поєдинку. 24.05.2013.
 
Збори керівників федерацій східних єдиноборств 20 квітня 2016
 
 
На зборах керівників, тренерів, інструкторів спортивних єдиноборств і традиційних бойових мистецтв, які відбулися в індустріальному коледжі, було вирішено восени провести в Кам`янському фестиваль бойових мистецтв і спортивних єдиноборств. 20.04.2016.
 
Скавронський Івашко Коротка 10 червня 2011
 
 
В Івано-Франківську завершився Кубок України з шашок-64. Дніпродзержинські спортсмени внесли вклад для того, щоб збірна Дніпропетровщини посіла найвище місце. У загальному заліку наші земляки привезли додому два "золота", два "срібла" і одну "бронзу". На рахунку національного гросмейстера Олени Короткої дві золоті медалі (у швидкій і блискавичної іграх), а також срібна (класика). Майстер спорту Микола Скавронський завоював по одній срібній (блискавична гра) і бронзовій (класика) нагороди. 10.06.2011.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.