БК Прометей 30 листопада 2011
 
У нинішньому сезоні започатковано відродження чемпіонату міста з баскетболу. Вже проведені п'ять турів. Серед лідерів перебуває команда "Прометей", що представляє однойменне комунальне підприємство. "У такому складі команда "Прометей" грає з осені нинішнього року, - розповідає її капітан Віктор Сідак. - Тому що змагання такого роду вже давно не проводилися. Нам запропонував організувати команду і тренуватися Вадим Миколайович Павленко. Хлопці із задоволенням відгукнулися. Зараз ми награємо склад. Хоча це виходить поки важко. Але ми намагаємося показувати хорошу гру. У нашій команді грають Саша Алексєєнко і Міша Ляшенко, які раніше виступали в українській Суперлізі за БК "ДніпроАЗОТ". А я, Денис Данченко, Антон Прусан, Дим Ковалевський грали в міських змаганнях за "Дзержинку". Решта в таких змаганнях ще новачки. Середній вік команди 28-30 років. Нам виділили безкоштовно зал СК "Прометей", де ми тренуємося з великим азартом і задоволенням. У цьому турнірі наша команда зіграла шість ігор, з яких п'ять виграла, і тільки в одній поступилася. Наше завдання увійти до призової трійки. І це нам під силу. Мені хлопці довірили честь носити капітанську пов'язку. Разом з тим я намагаюся трошки бути і тренером. А якщо чогось не знаю, хлопці підказують. Всі ми разом хочемо відродити колишню славу баскетбольної команди "Прометей". 30.11.2011. Верхнє фото.
 
Кочу на Кубку Берліна 22 листопада 2015
 
 
З турніру юних плавців, який проходив  в Німеччині, купу нагород привіз Антон Кочу, вихованець тренера Андрія Сидорченко. Відкритий "Кубок Берліна" став для хлопця першим зарубіжним змаганням. Притому дуже вдалим. За три дні до свого десятиліття Антон в якості подарунка завоював в Німеччині п'ять медалей. 22.11.2015.
 
Чемпіонат області з веслування на байдарках і каное 25 листопада 2015
 
В обласному центрі пройшов чемпіонат Дніпропетровщини з веслування на байдарках і каное. За нагороди боролися майже двісті спортсменів 2001/2002 і 2003/2004 років народження з Новомосковська, Дніпра, Зеленодольська, Кам`янського. Як повідомив тренер Кам'янської ДЮСШ № 1 "Авангард" Григорій Коломоєць, веслярі нашого міста вибороли тридцять одне призове місце. 25.09.2016.
 
Єлизавета Агінська 23 серпня 2014
 
Вихованка тенісного клубу "Прометей" Єлизавета Агінська. 23.08.2014.
 
Гобов Євген 15 березня 2015
 
У затишному залі ДЮСШ № 1 пройшов IV Всеукраїнський фестиваль бойових мистецтв пам'яті гетьмана Анатолія Васильовича Поповича. В його рамках проводилися Кубок України з козацького двобою і відкритий кубок міста зі змішаних єдиноборств ММА. Нашими гостями стали команди з Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, Полтави, Харкова, Верхньодніпровська, Комсомольська, Кременчука, Кривого Рогу, Лубен, Первомайська, Умані. Природно, що левова частка серед 120 учасників, належала 38-ми місцевим бійцям, які представляли спортивні клуби "Адреналін", "Герць", "Гольфстрім", "Юність". У ММА серед юнаків друге місце зайняв Євген Гобов (на фото праворуч). 15.03.2015.
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.